Om os

Jeg boede i Tyskland indtil august 2022, men jeg har altid fisket i Danmark.

 

I 2018 begyndte jeg selv at lave lokker. Jeg var skuffet over sliddet på mange af de købte lokker. Mine første egne var bare konverteringer. Jeg tog gode blinklys og spyttede en silikoneslange først.

 

Efterhånden som jeg fyldte lokkerne, lavede jeg flere og flere af mine egne figurer.

 

Men for at kunne fremstille lokker ikke kun som individuelle stykker, byggede jeg støbeforme. Så jeg støber mine lokker af epoxyharpiks. Slangen er nu fremstillet af teflon. På denne måde beskadiger jeg slet ikke linen - selv når jeg fisker i dagevis.

 

Jeg bruger ikke bly som vægt, men jerngranulat.

 

Jeg har lavet de nuværende forme siden august 2020. Jeg har givet et par af dem til venner til afprøvning. Dette resulterede i en overraskende stor efterspørgsel. Så siden oktober 2020 har jeg også solgt mine plugs.

 

I efteråret 2021 blev det største tyske fiskerimagasin - "Blinker" - opmærksom på den nye tyske agnproducent og omtalte mig på tre sider. I Danmark er der mange agnproducenter - i Danmark er det simpelthen en del af kulturen.

 

I Tyskland var der pludselig to producenter, der producerede store mængder kystpropper - og for håndlavede propper var der kun mig. De tyske havørredfiskere bruger hovedsageligt danske agn.

 

 

 

Nu er det lykkedes mig med en stor indsats at flytte til mit drømmeland, Danmark (med en gård og dyr, det er et større job).

 

Jeg er meget spændt på, hvad fremtiden vil bringe!